Креирај продавница

Епостер ви овозможува вашиот профил да го надоградите БЕСПЛАТНО во продавница.

Што е продавница?
Доколку имате автоплац, агенција за недвижности, мобилара или слично можете да отворите продавница под вашето име и лого, па така ќе бидете попривлечни за потенцијалните купувачи.

Што добивате со продавница?
Со надоградување на вашиот сопствен профил во продавница добивате ваша сопствена страна од продавницата(www.eposter.mk/your_company).
На вашата сопствена страна имате можности за поставување на лого на вашата компанија, име на вашата компанија, емаил и тел.број од вашата компанија и да ја изберете точната локација каде се наоѓате. Сите овие информации ќе бидат видливи за потенцијалните купувачи.

Како да отворам продавница?
Најпрво треба да се регистрирате на нашата веб страница, а потоа едноставно клинкете на менито +Надоградба.

Бидете модерни и уникатни !
За други прашања слободно контактирајте ги нашите админи.