val
Македонија, Тетово
11/фев./2020 13:45:33
Марка Vespa
Година на производство 2018 година
Километри 4200 km
Зафатнина на моторот 300 cm3
Половно
Опис

VESPA 300

Akrapovic

Vizir

Kufer

 

Прати порака

Слични огласи

Моторцикли YAMAHA ENDURO
900 €
Струмица, Македонија
Моторцикли SUZUKI RM85
1.300 €
Струмица, Македонија
Моторцикли PEUGEOT
800 €
Струмица, Македонија
Моторцикли APP SR70
950 €
Кочани, Македонија