SOLARIUM LUXURA X3 BY HAPRO INTERNATIONAL B.V.

Додај во омилени Прати порака

€ 1.500

Relax
Македонија, Кичево
07/јун./2020 20:51:34
Половно
Опис

Солариумот е купен на 29.11.2005 и кoристен во центар за Физикална Терапија негуван е максимално и е во прекрасна состојба за која даваме и гаранција, се продава поради немање на простор во нашата ординација за да функционира.

Модел-26SLI
УВ лампи горен дел-10x100W 4x80W
УВ Лампи со основа-12x100
УВ лампи за лице-1x400W
Боја - Сина

Карактеристики: 

Клик стрип систем за брзо отварање
Дигитален Тајмер дисплеј
Конекција за надворешен тајмер
Конекција за бројач на часови
Циркулирачки воздушни систем
Вентилатор за лицето
26 УВ лампи со должина од 2 метри(со уште 150 часови живот од вкупно 500часови)
1 УВ лампа за лице (сосема нова)


За повеќе може да не контактирате на следните броеви:
тел. 045-228-573 
моб. 071-233-001071-233-002 
адд.улица М.Тито бр.20. Kичево

Прати порака

Слични огласи

Останато KARCHER K7
€ 250
Тетово, Македонија
Останато ТАМБЛЕР И ИНЈЕКТОР
€ 4.000
Скопје, Македонија