СЕ ИЗДАВА ДУЌАН ВО СТРОГ ЦЕНТАР ВО СТРУМИЦА

Додај во омилени Прати порака

По договор

Ilija
Македонија, Струмица
09/фев./2020 17:40:01
Квадратура 80 м2
Адреса ББ
Се изнајмува
Опис

Се издава дуќан во строг центар на Градот со 80 m2 прилагодлив за секаква намена.

Прати порака

Слични огласи

Автомобили PEUGEOT 206 2002G 109KS
По договор
Струмица, Македонија
Автоделови REMUS
3.000 ден.
Струмица, Македонија
Автомобили PEUGEOT 308 / NAVI
5.600 €
Струмица, Македонија