€ 250.000

Игор
Македонија, Скопје
24/септ./2020 14:30:57
Квадратура 440 м2
Дозвола за градење ДА
Опис

Се продава плац на Водно од 440м2, на тивко место, близу Соравиа ресорт, со одличен поглед и можност за градба од вкупно 444м2, на земјиште во пад/косина, што овозможува дополнителни поволности, за 15 милиони денари. Игор, 071762090

Прати порака

Слични огласи