По договор

val
Македонија, Скопје
11/фев./2020 13:46:49
Марка Kawasaki
Година на производство 2019 година
Километри 0000 km
Зафатнина на моторот 750 cm3
Половно
Ново
Опис

KAWASAKI BRUTE FORCE 750 2019-20

VINČ

KUKA

GASENICI CAMSO ATV T4S

VIZIR

Прати порака

Слични огласи

Автомобили BMW 525D 3.0 2008 FACELIFT
9.000 €
Скопје, Македонија
Автомобили GRAND VITARA 1.9 DDS 2007MA
6.300 €
Скопје, Македонија
Автомобили OPEL AGILA 1.2
1.600 €
Скопје, Македонија