ДЕЛОВИ ЗА КОМПЈУТЕР

EXPIRED

Lazar
Македонија, Гевгелија
11/декем./2020 00:00:06
Интерна меморија 2 GB
RAM 2 GB
Половно
Опис

Се продаваат делови за компјутер и куќиште , само напојување немам..

Прати порака

Слични огласи